Dringende ontstopping? Bel 24/7 naar 02 427 42 90

Ruimingsdienst voor uw bedrijf? Mail naar [email protected]

02 427 42 90

info@vitesske.be

Bekijk hier de vacatures

Onze diensten

Industriële reiniging

Industriële reiniging is één van de specialisaties van Vitesske. Het is een vak apart dat net zoals bij het neutraliseren van mazouttanks heel wat vakmanschap vereist.

Tank, vetput of silo reinigen?

02 427 42 90
info@vitesske.be

Industriële reiniging van a tot z


Zo pompt Vitesske uw tanks met gevaarlijke chemische stoffen veilig leeg, reinigen we uw carwashputten volgens de milieuvoorschriften en maken we de vetputten in uw grootkeuken of horecazaak weer proper.

Industriële reiniging met de laatste nieuwe technologie

Kleine of grote tank? De ADR-wagen van Vitesske slaat tot 24.000 liter vetten en vloeistoffen op. Geheim wapen: een ultrakrachtige hogedrukreiniger die elk spatje vuil of vet losmaakt en opzuigt. Ligt uw tank, vetput, septische put op een moeilijk bereikbare plaats? Vitesske komt langs met een mini-combiwagen die probleemloos onder de 1,80 m duikt.

Milieuvriendelijke industriële reiniging

Een industriële reiniging gaat vaak niet over de milieuvriendelijkste goedjes. Daarom volgt Vitesske strikt de milieuwetgeving. Al het afval gaat direct van bij uw bedrijf naar een erkend verwerkingscentrum. U krijgt daarna alle benodigde attesten. Zo bent u zeker dat alle reinigingsprocessen voldoen aan de regels en normen van de overheid.